Frizeri

S oko 900 aktivnih članova Sekcija frizera Udruženja obrtnika grada Zagreba jedna je od najbrojnijih. Također, ističe se i po aktivnostima - organizator je jedinstvenog Svjetskog kupa u skijanju za frizere, potpora je drugim priredbama obrtnika, a povremeno priređuje svoju manifestaciju Zagreb Hair Show. Članovi Sekcije frizera sastaju se dva puta godišnje kako bi se upoznali sa zakonskim i drugim novinama bitnim za poslovanje i rad. S provedbom dogovorenog i ostvarivanjem ciljeva bavi se Poslovni odbor, operativno tijelo Sekcije frizera. Njegovi članovi sastaju se jednom mjesečno u Udruženju obrtnika grada Zagreba. Posao rade volonterski, s entuzijazmom i ljubavlju prema struci. S obzirom na to da smo sudionici na mnogim manifestacijama spomenimo samo neke koje organizira Udruženje obrtnika grada Zagreba: Zlatna igla, Zlatni ruž, Groznica maturalne večeri... Ako nas želite kontaktirati možete poslati email na: info@obrtnici-zagreb.hr s napomenom da je pošta za Sekciju frizera. Ali, voljeli bismo vas vidjeti i na našim sastancima za koje se pozivi objavljuju nekoliko dana ranije na webu. Možete se pretplatiti i na newsletter Udruženja obrtnika grada Zagreba i tako biti sigurni da nećete ništa propustiti od naših aktivnosti.

Poslovodni odbor

  • IVICA ZANETTI, pročelnik
  • IVAN PRGOMET, zamjenik pročelnika
  • SPOMENKA KREBSZ, tajnica
  • MARIJANA BABIĆ, član
  • MARIJA HERCIGONJA, član
  • BOŽICA JAKEŠEVIĆ, član
  • HATA NOVALIJA, član
  • AMELA PEJKOVIĆ, član
  • MARIO TREŠČEC, član
  • LUCIJA VIDAKOVIĆ- BREZOVEC, član

Novosti

Novosti

Uskoro Queen Akademija za frizere

Cijenjeni frizeri,

Novosti

Amela Pejković na 7. susretu frizera „Hair Smile“ u Vrgorcu

U Vrgorcu se od 2. do 3. lipnja 2017. godine održavao 7. Susret frizera „Hair Smile“ koji se ističe po svom humanitarnom karakteru. Naime i ove godine sudionici ove manifestacije bila su djeca iz Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca i djeca iz Down centra iz Pule. Sva prikupljena sredstva od donacija i ulaznica prikupljala su se za potrebe Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Novosti

Sekcija frizera o aktualnim temama

O devet mjera aktivne politike zapošljavanja frizerima su na sastanku Sekcije održanom 24. travnja 2017. godine, govorile predstavnice HZZ gđa Ljiljana Špoljarić, voditeljica Odsjeka mjera aktivne politike i Nikolina Lovrić. Tako obrtnici i poduzetnicima  na raspolaganju su: Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa;  Potpore za usavršavanje; Potpore za samozapošljavanje; Obrazovanje nezaposlenih; Osposobljavanje na radnom mjestu; Javni rad; Potpore za očuvanje radnih mjesta; Stalni sezonac.

Novosti

Poziv za sastanak Sekcije frizera

 

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija frizera
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                             Zagreb, 18.04.2017.       
                                                                                                                              Br.: 01-324/2017

Poštovane kolegice i kolege,

Novosti

TRENING FRIZERSKE REPREZENTACIJE HRVATSKE IZAZVAO VELIKI INTERES STRUKE

Članovi hrvatske frizerske reprezentacije: Dario Sabo, Zdravko Cedli i Kristijana Pižir, u cilju što kvalitetnije pripreme za Svjetsko prvenstvo u Seulu, ovaj su vikend (15-17. siječnja 2016.) imali trening u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara HOK-a i pod vodstvom renomiranih francuskih trenera i međunarodnih sudaca, Yvana i Linde Aguilera uz pomoć hrvatskih trenerica gđe. Lidije Štokić i Martine Gregur.

Novosti

SEKCIJA FRIZERA – INFORMACIJE O GOSPODARENJU OTPADOM

Sastanak Sekcije frizera održan 25. studenog 2015. godine i uz problem posebne regulacije prometa u Zagreb zbog sastanka na najvišoj razini „Predsjednički proces Brdo – Brijuni 2015“ izazvao je izniman interes članova Sekcije. Dokaz je to koliko je tema gospodarenja otpadom goruća. Naime Zakon o održivom gospodarenju otpadom na snazi je još od dvije tisućite godine, a do danas je pretrpio niz izmjena.

Stranice