ODRŽAN PRVI SASTANAK PARTNERA NA PROJEKTU „THE UGLY SIDE OF BEAUTY“ - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2677
post-template-default,single,single-post,postid-2677,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ODRŽAN PRVI SASTANAK PARTNERA NA PROJEKTU „THE UGLY SIDE OF BEAUTY“

Putem Zoom platforme u prošli petak održan je prvi partnerski sastanak u sklopu provedbe projekta „The Ugly side of Beauty“. Na sastanku su sudjelovali predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba, Obrtničkog učilišta te predstavnici iz Francuske iz Strukovne škole Lycee Helene Boucher i Udruženja Croatie-Occitanie.

Bila je to dobra prilika za međusobno upoznavanje svih dionika projekta, kao i mogućnost da se svi upoznaju s detaljima projektnih aktivnosti te obave finalni dogovori vezani uz provedbu prve aktivnosti – Job shadowinga.

Naime, svi uključeni partneri su posljednjih mjeseci dogovarali plan i program provedbe prve aktivnosti, ključne teme koje će biti pokrivene kroz aktivnost, rezultate i ciljeve koji će se postići provedbom iste. Svi dionici su zajednički usuglasili program i realizaciju Job shadowinga koji će se realizirati u razdoblju od 5. do 8. veljače ove godine, a na kojem će sudjelovati sveukupno šest osoba iz Udruženja i Obrtničkog učilišta.

Podsjetimo, Udruženje je u rujnu prošle godine potpisalo ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „The Ugly side of Beauty“. Vrijednost projekta iznosi 60 tisuća eura, a provodit će se od 1. rujna 2023. do 28. veljače 2025. godine u sklopu programa Erasmus+.

No Comments

Post A Comment