U Zagrebu se okupili vodeći hrvatski frizeri i kozmetičari
3189
post-template-default,single,single-post,postid-3189,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagreb ovaj vikend u znaku ljepote: „Majstori ljepote“ okupit će vodeće hrvatske frizere i kozmetičare

Danas je otvoren 25. BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB na Zagrebačkom velesajmu. Manifestacija je namijenjena profesionalcima iz beauty industrije. Na 7500 metra četvornih predstavit će se 190 izlagača iz više od 20 zemalja iz cijelog svijeta.

U suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u sklopu ove manifestacije organizira višednevno stručno događanje pod nazivom “Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a”. Ovog vikenda u Zagrebu će se okupiti vodeći hrvatski frizeri i kozmetičari.

– Sa zadovoljstvom smo se uključili u organizaciju 25. BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB s našim projektom „Majstori ljepote“. Majstori ljepote su naše frizerke i frizeri te naše kozmetičarke i kozmetičari. Upravo njima smo posvetili ovo trodnevno događanje – istaknuo je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil.

Pozdravio je i učenike srednjih strukovnih škola koji će danas odmjeriti snage na školskom natjecanju.

– Čak 89 mladih ljudi odmjerit će snage na natjecanju i odlučiti tko je najbolji među njima. Ja bih se zahvalio ovim mladim ljudima i njihovim mentorima na trudu koji ulažu, jer oni su budućnost hrvatskog obrtništva – istaknuo je Kratohvil.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, koji je iskoristio priliku i čestitao svim prisutnima ženama i svim Zagrepčankama Međunarodni dan žena.

– Nemojte dozvoliti da vam muškarci kažu da niste dovoljno vrijedni kao oni te da nešto ne možete ili ne smijete – poručio je gradonačelnik.

Tomašević se dotaknuo i Programa poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva 2024. – 2030., koji uskoro ide na Gradsku skupštinu.

– Svake godine povećavamo sredstva za razvoj obrta, malog i srednjeg poduzetništva, ali i gospodarstva u cjelini. Ove godine podigli smo taj iznos s 1,8 milijuna na 5,4 milijuna eura – zaključio je Tomašević.

Svjetski poznati Farrukh Shamuratov i Pei Wan održat će edukacije u Zagrebu

Organizatori manifestacije „Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a“ pripremili su niz zanimljivih radionica.

Davor Bilman predstavit će svoju metodu „Skener osobnosti“. Polaznici ove radionice dobit će vrijedan alat kojim mogu  unaprijediti svoj odnos s korisnicima.

Posjetitelji će tako moći pogledati show međunarodno priznatog frizera, stilista i vizažista Farrukha Shamuratova, koji će održati i zanimljivu radionicu. Edukaciju će održati i višestruko nagrađivana stručnjakinja Pei Wan, koja će govoriti o medicinskoj kozmetici.

 

 

No Comments

Post A Comment