Rus spretnih ruku i višestruko nagrađivana Kineskinja otkrit će tajne svog zanata - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2848
post-template-default,single,single-post,postid-2848,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Rus spretnih ruku i višestruko nagrađivana Kineskinja otkrit će tajne svog zanata

Manifestacija „Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a“ od 8. do 10. ožujka okupit će vodeće hrvatske frizere i kozmetičare. Riječ je o događanju kojeg organizira Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u sklopu 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024..

Organizator je pripremio zanimljiv program. Tako će međunarodno poznati frizer, stilist i vizažist Farrukh Shamuratov održati stručnu radionicu i prezentirati najnovije metode u svijetu frizera i kozmetičara.

Shamuratov je diplomirao na Državnom sveučilištu za kulturu i umjetnost u Sankt Peterburgu. Tijekom svoje karijere završio je više od 50 međunarodnih profesionalnih tečajeva i treninga iz područja bojanja kose, šminkanja, stiliziranja i brendiranja, sudjelovao je na više od 100 međunarodnih natjecanja i prvenstava te je dobitnik brojnih nagrada u frizerskoj umjetnosti. Trenutno djeluje kao član žirija brojnih frizerskih natjecanja i autor vlastitih metoda obuke u frizerskoj struci.

Uz njega, jedna od najvećih zvijezda ovog događanja je i Pei Wang, višestruko nagrađivana stručnjakinja za medicinsku kozmetiku, koja će održati edukaciju u sklopu događanja.

– Gradimo manifestaciju koja će biti ključna za hrvatsku industriju ljepote, stvaramo platformu na kojoj ćemo predstaviti, ali i unapređivati naša izrazita domaća znanja i vještine. Važan segment događaja su svakako državna prvenstva za frizere i kozmetičare, ali i školska natjecanja – to su novi naraštaji koji su budućnost naše industrije ljepote. Pozivamo sve predstavnike struke da se uključe i nazoče događanju te da zajedno stvorimo najveće regionalne susrete predstavnika ove dvije struke – poziva predsjednica Ceha frizera i kozmetičara HOK-a Martina Gregur, koja je ujedno i renomirana sutkinja na svjetskim frizerskim natjecanjima.

U sklopu događanja će se održati Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, Natjecanje frizerskih škola Hrvatske te niz zanimljivih panela.

Sve informacije potrebne za prijavu na natjecanja u okviru „Majstora ljepote“ nalaze se na poveznici.

No Comments

Post A Comment