Sredinom ožujka na festivalu Hairstyle News u Opatiji okupit će se frizeri iz cijele regije - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2948
post-template-default,single,single-post,postid-2948,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sredinom ožujka na festivalu Hairstyle News u Opatiji okupit će se frizeri iz cijele regije

Od 16. do 17. ožujka u Opatiji će se održati 19. Međunarodni frizerski festival Hairstyle News. Riječ je o najvećem regionalnom okupljanju frizera. Uz jake domaće edukatore i akademije, ove godine predstavit će se i gosti iz Velike Britanije, Italije, Španjolske, Nizozemske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

– Očekuju vas dva dana ispunjena kreativnošću i ljubavlju prema frizerstvu i kosi. Kroz edukacije, druženje, razmjenu znanja i korisnih informacija te dijeljenjem strasti tijekom dva dana u Opatiji postajemo prava frizerska obitelj – poručili su organizatori.

Na Hairstyle News festivalu očekuju vas brojne poslovne i stručne edukacije za frizere i vlasnike frizerskih salona. U Velikoj dvorani se održavaju programi Salon Business Conference, Cut&Style i Colorama, a u Klubu Gervais je program Barbershop Arena za muške frizere i barbere.

Na sajamskom dijelu Festivala će se predstaviti brojni izlagači s više od 150 profesionalnih frizerskih brendova. Ulaz na sajam je besplatan.

Više doznajte ovdje.

No Comments

Post A Comment