Dani frizera i kozmetičara HOK-a i Državno prvenstvo u sklopu 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2687
post-template-default,single,single-post,postid-2687,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Sajam Beauty & Hair Expo Zagreb

Dani frizera i kozmetičara HOK-a i Državno prvenstvo u sklopu 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024.

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom organizira manifestaciju Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a, koja će se održavati od 8. do 10. ožujka. Dani frizera i kozmetičara HOK-a dio su programa 25. sajma BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024..

U sklopu višednevnog događanja održat će se i Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, ali i natjecanja za učenike strukovnih škola te niz zanimljivih panela i rasprava – programi koji će privući najbolje domaće talente iz frizerskog i kozmetičkog svijeta, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost.

– Posebno ističemo i pozivamo sve zainteresirane natjecatelje da se prijave na Državno prvenstvo frizera i kozmetičara. Za sve informacije o događaju pratite našu web stranicu, a sva pitanja možete postaviti putem e-mail adrese: majstoriljepote@hok.hr – poručili su iz HOK-a.
Propozicije i dokumente za prijavu možete pronaći ovdje.

Image by Racool_studio on Freepik

No Comments

Post A Comment