Dvije skupštine i jedno zanimljivo predavanje u Udruženju obrtnika
3082
post-template-default,single,single-post,postid-3082,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Dvije skupštine i jedno zanimljivo predavanje okupili frizere, kozmetičare i pedikere na jednom mjestu

Sekcije frizera te kozmetičara i pedikera jučer su održale Skupštine. Bila je to dobra prilika da se obrtnice i obrtnici upoznaju s novim modelom fiskalizacije napojnica. Zanimljivo predavanje održala je predsjednica Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore Đurđica Mostarčić. Šaptačica poduzetnicima objasnila je tko može primati napojnice, kako ih pravilno prijaviti Poreznoj upravi te odgovorila na sva njihova pitanja.

Pročelnica Sekcije kozmetičara i pedikera Antonija Tretinjak upoznala je članove sa svim detaljima vezanim uz manifestaciju „Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara“. Upoznala je obrtnice i obrtnike da se ulaznice mogu kupiti preko HOK-a do 7. ožujka po povoljnijoj cijeni te da će i Udruženje obrtnika grada Zagreba subvencionirati kupnju karata za ovu manifestaciju.

Skupština Sekcije frizera imala je zadatak izabrati jednog člana Poslovnog odbora te predložiti Cehu frizera i kozmetičara predstavnika Sekcije u Skupštini Udruženja. Naime, ta mjesta su se upraznila odlaskom u zasluženu mirovinu Spomenke Krebsz. Ova obrtnica je svojim dugogodišnjim djelovanjem ostavila duboki trag u komorskom sustavu i Udruženju obrtnika grada Zagreba.

U Poslovni odbor Sekcije izabrana je Dijana Bubaš, vlasnica Frizerskog salona „DMD“. Skupština je Cehu frizera i kozmetičara za predstavnika Sekcije u Skupštini Udruženja predložila Anu Kunu.

No Comments

Post A Comment