U Makedoniji se okupili frizeri i kozmetičari iz cijele regije
3065
post-template-default,single,single-post,postid-3065,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ivica Zanetti na tradicionalnoj manifestaciji Zanatske komore Republike Sjeverne Makedonije

Frizeri i kozmetičari iz cijele regije proteklog vikenda okupili su se u na tradicionalnoj manifestaciji Zanatske komore Republike Sjeverne Makedonije. Održana su brojna stručna predavanja i radionice renomiranih frizera i kozmetičara. Predstavljeni su najnoviji trendovi u svijetu ljepote, a majstori su pokazali svoje vještine i kreativnost.

Održale su se i dvije panel rasprave koje za cilj imale razmjenu iskustva i unapređenje frizerske i kozmetičke struke. U jednoj od njih, sudjelovao je Ivica Zanetti. Kao član predsjedništva Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Odbora za gospodarstvo, međunarodnu suradnju i sajmove govorio je na panel raspravi „Doprinos komora u razvoju frizerske i kozmetičke struke“. Iskoristio je priliku i najavio manifestaciju „Majstori ljepote“.

„Ova beauty manifestacija će pružiti uvid u najnovije trendove i izazove koji oblikuju ovu industriju. U sklopu višednevnog događanja održat će se Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, ali i natjecanja za učenike strukovnih škola. Bit će tu niz zanimljivih panela i rasprava. Posebno atraktivan dio programa će biti show i stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov. Još jedan majstor ljepote iz daleke Kine nazočit će ovom okupljanju lokalnih beauty stručnjaka. Pei Wang, višestruko nagrađivana stručnjakinju za medicinsku kozmetiku održati će edukaciju u sklopu događanja. Na ovaj način stvaramo platformu na kojoj ćemo predstaviti, ali i unapređivati naša izrazita domaća znanja i vještine. Kroz državna prvenstva za frizere i kozmetičare, ali i školska natjecanja promoviramo nove naraštaje i gradimo budućnost naše industrije ljepote“, istaknuo je Ivica Zanetti.

8. Svjetski kup u skijanju za frizere i kozmetičare okupio je majstore iz Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Kosova, ali i drugih zemalja. Svi oni imali su prilike razmijeniti iskustva i profesionalno se usavršavati, a kroz natjecanja jačati sportski duh i zajedništvo.

No Comments

Post A Comment