Zanetti: „Čekali smo punih 16 godina da ponovno napravimo ovaj naš susret frizera, kozmetičara i pedikera.“ - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3201
post-template-default,single,single-post,postid-3201,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zanetti: „Čekali smo punih 16 godina da ponovno napravimo ovaj naš susret frizera, kozmetičara i pedikera.“

-Prvenstveno pozdravljam vas, istinske majstore ljepote. Mi smo jedna strpljiva grupa ljudi, koja je čekala 16 punih godina da ponovno napravimo ovaj naš susret frizera, kozmetičara i pedikera. Hvala vodstvu Hrvatske obrtničke komore što je imalo sluha na našu, najljepšu, granu obrtništva – poručio je Ivica Zanetti predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba i predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije na otvaranju manifestacije „Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a“.

Trodnevna manifestacija u Zagreb je dovela vodeće hrvatske frizere i kozmetičare. Program je počeo još jučer, Školskim natjecanjem učenika frizera. Snage je odmjerilo 86 učenika iz 27 srednjih strukovnih škola.

– Jučer su se ovdje natjecali naše buduće kolegice i kolege obrtnici. Oni su „Zlatna generacija“ i jedno bogatstvo kojim se Hrvatska može ponositi – poručio je predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil.

Dodao je kako postoji više razloga zašto je ova manifestacija dobila naziv „Majstori ljepote“.

– Upravo ste vi ti majstori. Kozmetičari, frizeri i pedikeri, koji imate pravo bogatstvo u svoje dvije ruke. Vaša vještina i znanje samo  dokazuju vašu izvrsnost. Tko god dođe u vaše salone, došao je u prave ruke i na pravo mjesto – istaknuo je Kratohvil.

@zg_obrtnik

Shamuratov show – “Majstori ljepote” Zagreb 2024.

♬ original sound – zg_obrtnik – zg_obrtnik

 

Predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije „Majstori ljepote“ Ivica Zanetti izrazio je želju da će se drugo izdanje manifestacije možda održati u nekom drugom gradu u Hrvatskoj.

– Hoće li će to biti u predivnom Dubrovniku, čarobnoj Istri ili bajnoj Slavoniji ne znamo, ali o tome će odlučiti naš Ceh. Ja to uistinu želim. Mi imamo prelijepu zemlju i svi njezini dijelovi zaslužuju priliku ugostiti ovakvu jednu manifestaciju – kazao je Zanetti.

No Comments

Post A Comment