Graditelji

Obrtnik otkrio isplatili se baviti ovom djelatnošću: „Od soboslikarstva uvijek se moglo pristojno živjeti. Plaća majstora danas se kreće oko 1500 eura.“

Potražnja za građevinskim uslugama danas je veća nego ikad. Porast cijena i količina novoizgrađenih kvadrata je konstanta, kao i potreba za uređenjem domova stradalih u potresima, a tu su i uvijek prisutne renovacije stambenih prostora. Navala je velika i posla ima preko glave, no tu treba biti oprezan, kaže naš sugovornik. Važno je održati vlastiti renome jer su pogreške vrlo skupe za poslovni imidž i ugovaranje novih poslova.

Poziv na sastanak

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA GRADITELJA
Trg Mažuranića 13
www.obrtnici-zagreb.hr

 

                                                                                                                                                               Zagreb, 13.09.2022.
                                                                                                                                                                Br.: 01-720/2022

-ČLANOVIMA SEKCIJE-

POZIV za sastanak Sekcije građevinara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija građevinara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888; www.obrtnici-zagreb.hr
                                                                                                                                             Zagreb, 31.08.2021.       
                                                                                                                                             Br.: 01-515/2021

Poštovane kolege,

Građevinari obilježili odlazak u mirovinu dvojice kolega

Sastanak Poslovnog odbora Sekcije građevinara, održan sinoć u Udruženju bio je i prigoda da se za dugogodišnji rad u tijelima Udruženja zahvale gospodinu Milji Iljkiću i Slavku Kuliću koji nesebično  promovirali kako struku tako i obrtništvo u cjelini.

I gosp. Iljkić i gosp.Kulić dobitnici su STATUE- najvišeg priznanja koje Udruženje dodjeljuje obrtnicima koji  daju izniman doprinos u razvoju komorskog sustava, postignute poslovne rezultate i promidžbu obrtništva.

Posjetili smo Made expo 2019

Po prvi put članovi sekcije građevinara i soboslikara, u vremenu od 14-16. ožujka 2019. godine, posjetili su sajam MADE expo. Riječ je o najvažnijem sajmu građevinarstva u Italiji i jednom od najznačajnijih događanja u Europi posvećenom arhitekturi i građevini. Sajam se sastoji od 4 specijalizirana paviljona, MADE Construction Materials, MADE Building Envelope Windows, MADE Interiors Finishings, MADE Software Technologies & Services , s više od 1.400 izlagača, s više od 200.000 posjetitelja.

Tomislav Pudić izabran za pročelnika Sekcije građevinara

Sekciju građevinara naredne četiri godine vodit će Tomislav Pudić, dosadašnji zamjenik pročelnika, odlučeno je na sastanku održanom jučer, 10. travnja 2018. godine.

Za  zamjenika pročelnika  izabran je Zoran Brdar, a za tajnika sekcije Željko Vasiljević. Osim njih u Poslovnom odboru bit će: Antun Trojnar, Slavko Kulić, Mijo Iljkić, Zlatko Prosinečki i Đani Likar. Za člana Upravnog tijela Ceha jednoglasno je izabran Zlatko Prosinečki, a članove Skupštine Ceha Zoran Brdar, Mijo Iljkić i Slavko Kulić.

Sekcija građevinara: o mogućnosti strukovne izobrazbe

Na sastanku Sekcije održanom, 03. svibnja 2017. godine, predstavnici Obrtničkog učilišta prisutnima su prenijeli informaciju da će Hrvatski zavod za zapošljavanje uskoro objaviti natječaj za strukovnu izobrazbu nezaposlenih osoba za rad u djelatnosti graditeljstva. Natječaj obuhvaća područje cijele Hrvatske. Fokus Obrtničkog učilišta kao potencijalnog izvođača obrazovanja bit će Grad Zagreb i Zagrebačka županija. Obrazovanje je planirano kroz period od 2 godine (2017./2018.)
Osposobljavanje bi se izvodilo za sljedeća zanimanja:

Poziv za sastanak Sekcije građevinara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija građevinara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888 fax 48 26 096
www.obrtnici-zagreb.hr

                                                                                                                     

Poštovane kolege,

Stranice

Pretplati se na RSS - Graditelji