POZIV za sastanak Sekcije građevinara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POZIV za sastanak Sekcije građevinara

Udruženje obrtnika grada Zagreba
Sekcija građevinara
Trg Mažuranića 13
tel. 48 77 888; www.obrtnici-zagreb.hr
Zagreb, 31.08.2021.
Br.: 01-515/2021

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije građevinara koji će se održati u utorak, 07. rujna 2021. godine, s početkom u 17:00h, u donjoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.
Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran upravo zbog Vaših interesa te u cilju što boljeg informiranja o aktualnim zbivanjima u svijetu obrtništva koja uključuju promjene u zakonima i pravilnicima, prednosti članstva u Udruženju obrtnika grada Zagreba, te mnoge druge korisne informacije za Vas i Vaš obrt.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi Vam mogli što efikasnije pomoći.

DNEVNI RED:

Donošenje plana rada i financijskog plana Sekcije za 2022. godinu
Razrješenje i imenovanje
a) razrješenje članova PO zbog odlaska u mirovinu
b) imenovanje novih članova Poslovnog odbora

Osvrt na Dane otvorenih vrata DGIZ-a
Informacija o održavanju sajma kulture građenja i održivog razvoja ArhiBau2021-, 07-09. listopada 2021, Arena Zagreb
Pitanja i prijedlozi
Informacija o provedenom savjetovanju vezano za izmjene i dopune Zakona o obrtu ( izlagač Katarina Drakulić, tajnik Udruženja )
VAŽNO: Nakon sastanka Sekcije pozivamo Vas na radionicu pod vodstvom savjetnika za projektno financiranje gosp. mag.oec.univ.spec.oec Željka Tuličića , na temu „Krediti za obrtnike“ – HAMAG BICRO, s početkom u 18.00h u svečanoj dvorani.

Veselimo se Vašem dolasku!

Tajnik Sekcije Pročelnik Sekcije
Željko Vasiljević, v.r. Tomislav Pudić v.r.

No Comments

Post A Comment