Poziv na sastanak - Udruženje obrtnika grada Zagreba
399
post-template-default,single,single-post,postid-399,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Poziv na sastanak

Udruženje obrtnika grada Zagreba
SEKCIJA GRADITELJA
Trg Mažuranića 13
www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 13.09.2022.
Br.: 01-720/2022

-ČLANOVIMA SEKCIJE-

Poštovane kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sastanak Sekcije građevinara koji će se održati u srijedu 21. rujna 2022. godine s početkom u 19 h, u svečanoj dvorani Udruženja obrtnika grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13.

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se u što većem broju odazovete sastanku koji je organiziran kako bi temeljem Pravilnika o radu strukovnih Sekcija donijeli do 1. listopada 2022.godine ,plan rada i financijski plan naše Sekcije.

Također, razgovarat ćemo o problemu prijema naučnika za provođenje praktičnog dijela naukovanja kod građevinskim djelatnostima, kao i o mogućnosti posjeta specijaliziranim sajmovima.

Važno nam je čuti Vaša stajališta, pitanja i prijedloge te primjere pozitivnih i negativnih iskustava u radu kako bi zajednički mogli iznaći rješenje.

Za sastanak je predložen sljedeći

Dnevni red:

Priprema plana rada i financijskog plana Sekcije za 2023. godinu
Problem provođenja praktičnog dijela naukovanja kod obrtnika
Dogovor o organizaciji posjeta specijaliziranom sajmu za konzervaciju, restauraciju i obnovu starih zgrada u Leipzig 24-26.11.2022. godine.
Pitanja i prijedlozi
Molimo Vas da se zbog važnosti tema sastanku svakako odazovete.

Tajnik Sekcije Pročelnik Sekcije

Tihomir Ćubela , v.r. Željko Vasiljević, v.r.

No Comments

Post A Comment