Posjetili smo Made expo 2019 - Udruženje obrtnika grada Zagreba
608
post-template-default,single,single-post,postid-608,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Posjetili smo Made expo 2019

Po prvi put članovi sekcije građevinara i soboslikara, u vremenu od 14-16. ožujka 2019. godine, posjetili su sajam MADE expo. Riječ je o najvažnijem sajmu građevinarstva u Italiji i jednom od najznačajnijih događanja u Europi posvećenom arhitekturi i građevini. Sajam se sastoji od 4 specijalizirana paviljona, MADE Construction Materials, MADE Building Envelope Windows, MADE Interiors Finishings, MADE Software Technologies & Services , s više od 1.400 izlagača, s više od 200.000 posjetitelja. MADE Expo predstavlja najbolje što talijansko tržište može ponuditi na području dizajna, izgradnje i ponovne uporabe.

Sajam je jedno novo iskustvo i idealna platforma za sastanke proizvođača, izvođača, trgovaca i svih ostalih profesionalaca u građevinskoj industriji, rekli su obrtnici koji su ga posjetili.

No Comments

Post A Comment