ostala-su-jos-samo-tri-slobodna-mjesta-za-posjet-sajmu-dach&holz
2956
post-template-default,single,single-post,postid-2956,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ostala su još samo tri slobodna mjesta za posjet specijaliziranom sajmu Dach&Holz u Stuttgartu

Ceh graditelja i Udruženje obrtnika grada Zagreba organiziraju posjet specijaliziranom sajmu Dach&Holz u Stuttgartu od 7. do 9. ožujka. Riječ je o najvećem sajmu u sektoru drvene gradnje i krovopokrivanja. Ova manifestacija i ove godine privući će mnoge posjetitelje, vodeće proizvođače i proizvođače kao i dobavljače, a predstavit će se trendovi i noviteti u ovom sektoru.

Ostala su još samo tri slobodna mjesta, a svi zainteresirani mogu se do 19. veljače u 10 sati javiti na email: registar@obrtnici-zagreb.hr.

Cijena putovanja za članove koji uredno podmiruju komorski doprinos iznosi 290 eura po osobi u što je uključeno (dva noćenja u dvokrevetnim sobama u Hotelu Jaz in the City Hotel 4*). Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 160 eura.

Osobe u pratnji i ostali plaćaju cijenu u iznosu 411 eura u što je uključeno (prijevoz, dva noćenja u Hotelu Jaz in the City Hotel 4*).

Image by macrovector on Freepik

No Comments

Post A Comment