Grad Zagreb sprema se izdvojiti 1,5 milijuna eura za održavanje i uređenje nekretnina u svom vlasništvu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2944
post-template-default,single,single-post,postid-2944,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Grad Zagreb sprema se izdvojiti 1,5 milijuna eura za održavanje i uređenje nekretnina u svom vlasništvu

Iz Grada Zagreba izvijestili su kako planiraju započeti postupak javne nabave za građevinsko obrtničke radove za održavanje i uređenje nekretnina u svom vlasništvu. Prije formalnog početka postupka javne nabave, odlučili su provesti istraživanje tržišta te informirati gospodarske subjekte o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom.

– Radi daljnjeg planiranja i provedbe postupka te izrade dokumentacije o nabavi molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da pripreme prijedloge prema predloženim tehničkim specifikacijama i procijenjenoj vrijednosti nabave sukladno danim zahtjevima Naručitelja najkasnije do 20. veljače na adresu elektroničke pošte upravljanjeimovinom@zagreb.hr – poručili su iz Grada.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi: 1.500.000,00 eura (bez PDV-a) i obuhvaća građevinsko obrtničke radove na tekućem održavanju i uređenju stanova, poslovnih prostora i objekata u imovini Grada, kojima se dovode u stanje podobno za stanovanje, odnosno korištenje.

Više pogledajte ovdje.

Image by Freepik 

No Comments

Post A Comment