Besplatna prezentacija „Vaučeri za digitalizaciju“ u organizaciji OKZ
3041
post-template-default,single,single-post,postid-3041,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Znate li da možete dobiti bespovratna sredstva za digitalizaciju svog poslovanja?

Svi imamo stotinu pitanja vezanih uz natječaje, a nemamo koga pitati ili su informacije koje dobijemo nedovoljno jasne. Obrtnička komora Zagreb organizira besplatnu prezentaciju „Vaučeri za digitalizaciju“.

Od 1. do 23. ožujka bit će otvoren zadnji krug Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Vaučeri za digitalizaciju“. U sklopu projekta europskim novcem sufinancirat će se ulaganja u digitalizaciju i digitalnu transformaciju poslovanja kroz osposobljavanje i poboljšanje digitalnih vještina, digitalni marketing, kiberotpornost i primjenu složenih digitalnih rješenja.

Prezentacija „Vaučeri za digitalizaciju“ održat će se 6. ožujka u 10 sati na adresi Ilica 49/1, Velika dvorana Matice hrvatskih obrtnika. Predavanje će održati Robert Ravenščak iz agencije Ravecon.

Prijaviti se možete ovdje.

No Comments

Post A Comment