Iskoristite vaučere za digitalizaciju i unaprijedite svoje poslovanje - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2924
post-template-default,single,single-post,postid-2924,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Iskoristite vaučere za digitalizaciju i unaprijedite svoje poslovanje

Od 1. do 23. ožujka bit će otvoren zadnji krug Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Vaučeri za digitalizaciju“. Prijaviti se mogu mikro, mala i srednja poduzeće, a poticaji se kreću od 9.990,00 eura do 19.900,00 eura. Cilj natječaja je potaknuti ulaganja MSP-ova u digitalizaciju i digitalnu transformaciju njihovog poslovanja. Ukupan iznos raspoloživih sredstava potpore iznosi 3.318.070 eura.

Postoji pet vrsta vaučera:

1. Za poboljšanje digitalnih vještina
2. Za digitalni marketing
3. Za izradu strategije digitalne transformacije
4. Za dijagnostiku kibernetičke otpornosti
5. Za složena digitalna rješenja

Prijavitelj ne smije sudjelovati kao pružatelj bilo koje vrste usluga na bilo kojem projektu prijavljenom za dodjelu vaučera u okviru ovog Natječaja, odnosno ako je upisan u Katalog pružatelja usluga. Isporuka usluge je najkasnije dvanaest (12) mjeseci od datuma izdavanja vaučera.

Više doznajte ovdje.

Image by creativeart on Freepik

No Comments

Post A Comment