Damir Marković posjetio kolege iz Udruženja obrtnika Rijeka - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4089
post-template-default,single,single-post,postid-4089,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Damir Marković posjetio kolege iz Udruženja obrtnika Rijeka

Potpredsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Damir Marković sudjelovao je na Susretu obrtnika Udruženja obrtnika Rijeka. Više od 100-tinjak obrtnika ukrcalo se u subotu na katamaran “Mali Marino” i ispratio iz Kostrene početak 25. Fiumanke.

– Susret obrtnika Udruženja obrtnika Rijeka organiziran je s ciljem upoznavanja i druženja svih članova Udruženja obrtnika Rijeka, kako aktivnih tako i onih koji su svojim trudom u prethodnim mandatima omogućili razvoj Udruženja obrtnika Rijeka – rekli su organizatori.

Susretu su se odazvali bivši predsjednici Udruženja obrtnika Rijeka Darko Sertić i Josip Kovačić te članovi predstavničkih tijela Udruženja obrtnika Rijeka koji su sada umirovljenici i koji su predložili osnivanje Sekcije umirovljenika Udruženja obrtnika Rijeka.

No Comments

Post A Comment