U „Emmett“ tretmanu Vesne Kreutz uživali i posjetitelji sajma „Srčeko zagrebačkih obrtnika“ - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4029
post-template-default,single,single-post,postid-4029,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

U „Emmett“ tretmanu Vesne Kreutz uživali i posjetitelji sajma „Srčeko zagrebačkih obrtnika“

Na Trgu Petra Preradovića od 6. do 9. lipnja održao se sajam „Srčeko zagrebačkih obrtnika“. Svoje rukotvorine predstavili su zagrebački proizvođači suvenira. Riječ je o tradicijskim i umjetničkim obrtima, ali i onima koji se bave starim zanatima.

U sklopu ove manifestacije održana je radionica Vesne Kreutz o „Emmett“ tehnici mišićnog opuštanja kod životinja. Riječ je o metodi mišićnog opuštanja koja povećava pokretljivost, smanjuje bol i neugodu te povećava kvalitetu života ljubimaca.

– Jako sam zahvalna svima koji su došli, a posebno Megi, četveronožnoj manekenki koja je profesionalno odradila svoj prvi Emmett tretman i njenoj Moniki koja mi je otkrila da uskoro kreće na Emmett4dogs tečaj. Veliko je veselje vidjeti kako se ova lagana, nježna i učinkovita tehnika širi. Radi velike vrućine bilo je puno više zainteresiranih dvonožnih kandidata, pa smo odradili i par ljudskih tretmana – prokomentirala je Vesna.

No Comments

Post A Comment