FOTO Skupština imenovala nove predstavnike u tijelima Udruženja, a na svečanom dijelu dodijeljena priznanja zaslužnim pojedincima - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2407
post-template-default,single,single-post,postid-2407,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FOTO Skupština imenovala nove predstavnike u tijelima Udruženja, a na svečanom dijelu dodijeljena priznanja zaslužnim pojedincima

Kraj godine pravo je vrijeme da se napravi pregled svega učinjenog u ovoj i da se utvrde planovi za predstojeću godinu. U Udruženju obrtnika grada Zagreba jučer je održana Skupština na kojoj su usvojeni program rada i financijski plan rada za 2024. godinu, kao i rebalans financijskog proračuna za 2023. godinu. Bila je to prilika i da se izaberu zamjene u tijelima Udruženja za članove koji su otišli u mirovinu ili podnijeli ostavke.

Na temelju prijedloga Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta za članove Skupštine izabrane su Danijela Halužan Glumbić, vlasnica obrta Art HD i Josipa Čuvalo, vlasnica cvjećarne Lanište.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Isti Ceh predložio je i Renatu Lovrenčić, vlasnicu cvjetne galerije RL, za članicu Upravnog odbora, a Skupština je to usvojila.
Tomislav Bosak, vlasnik obrta Poslovni plan, izabran je na prijedlog Ceha intelektualnih usluga gospodarskog karaktera za člana Skupštine i Upravnog odbora Udruženja.

Na prijedlog Ceha uslužnih djelatnosti za člana Skupštine Udruženja imenovan je Predrag Gostimirović, vlasnik obrta Foto super A.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Skupština je izabrala Mirzu Šabića i Nenada Kuzmana za predstavnike Udruženja u Skupštini Obrtničke komore Zagreb, a Almu Jatić Hasanbegović za predstavnicu u Skupštini Hrvatske obrtničke komore.

Nakon radnog dijela došao je na red svečani dio. Otvorila ga je nastupom na klaviru glazbenica Monika Belle, a zatim su su zaslužnim pojedincima dodijeljena priznanja.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Brončana plaketa s pisanim priznanjem za doprinos u radu Udruženja i poslovne uspjehe dodijeljena je Marijanu Tkalecu.

Srebrnu plaketu s pisanim priznanjem za doprinos razvoju i promidžbi obrtništva te unaprjeđenje struke dobila je Jasna Štih Kapetanić.

Zlatnu plaketu s pisanim priznanjem za dugogodišnji rad, poslovne uspjehe i doprinos razvoju obrtništva dobili su Stjepan Crljen, Dora Rubić i Sendi Numan.

Priznanje Udruženja obrtnika grada Zagreba za doprinos promicanju obrtništva grada Zagreba primili su Alan Šourek i Tomislav Marušić.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Zlatnu diplomu za obavljanje obrta više od 20 godina dobili su Daniela Stuparić Krajcar, Elena Knežević, Tanja Kunuševci, Željka Huljić, Ljiljana Jagušt i Ivan Kranjčević.

Platinastu diplomu za obavljanje obrta više od 30 godina dobili su Ivica Kovač, Mladen Leš, Marija Perica, Sanja Bičanić, Josip Žuglić, Filip Štimac i Jela Grbavac.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Posebno je bila dirljiva zahvala dugogodišnjoj aktivnoj članici Udruženja, Obrtničke komore Zagreb i Hrvatske obrtničke komore Spomenki Krebsz.

– Jako sam iznenađena i ganuta. Kolege su prepoznale moj dugogodišnji rad na svim razinama komorskog sustava. Sve što sam mogla dati dala sam za razvoj obrtništva. Bila sam veliki entuzijast i radila sam sve sa srcem – rekla je Krebsz.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Iako je nedavno otišla u zasluženu mirovinu, ova obrtnica ni ne pomišlja prestati biti aktivna. Njezin obrt naslijedile su kćeri i ona im želi pomoći koliko god bude mogla. Dodala je da će i dalje biti tu i za svoje kolege obrtnike.

Skupština Udruženja obrtnika grada Zagreba-11.12.2023.

Zagrebačkim obrtnicima na kraju se obratio i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil.

– Dragi obrtnici zahvalan sam vam na pozivu. Doći u kuću 21 tisuće obrtnika nije samo obaveza predsjednika Hrvatske obrtničke komore, već i velika čast. Ja dolazim iz jednog malog udruženja, koje je u prošloj godini naraslo s 90 na 105 obrtnika. Današnji laureati primili su priznanja u ime 21 tisuće obrtnika. Prepoznala vas je vaša struka, vaše kolegice i kolege. Nema većeg priznanja od onoga kad kolega prepozna da si ga zaslužio. Svima vam čestitam na tome i znam da su priznanja došla u prave ruke – poručio je Kratohvil.

Galerija fotografija

No Comments

Post A Comment