Proizvođači suvenira posjetili Sajam kreativnosti „Abilmente"
3071
post-template-default,single,single-post,postid-3071,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Članovi Sekcije proizvođača suvenira posjetili Sajam kreativnosti „Abilmente” u Vicenzi

Međunarodni sajam kreativnosti „Abilmente“ u Vicenzi proteklog vikenda okupio je kreativce iz svih dijelova Europe. Svi oni mogli vidjeti brojne novitete poput specijalnih alata i pribora, tkanina, materijala i dekoracija.

Posjetitelji su tako mogli vidjeti široku paletu repromaterijala. Kroz brojne radionice i tečajeve izlagači su im omogućili da ih isprobaju u praksi te izrade gotov proizvod. Ove godine publici se predstavilo oko 250 izlagača.

Sajam su posjetili i članovi Sekcije proizvođača suvenira Udruženja obrtnika grada Zagreba.

– Nama je bilo zanimljivo. Nikada prije nismo bili na ovome Sajmu. Dobili smo uvid u novitete koji su aktualni u našem sektoru. No, ono što nam je bilo najvažnije je vidjeti način prezentacije i aktualnu ponudu na tržištu – rekla nam je pročelnica Sekcije Danijela Halužan Glumbić.

No Comments

Post A Comment