Obrtnici požurite! Ostalo je još malo slobodnih mjesta na sajmovima koje organizira Sekcija proizvođača suvenira - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2810
post-template-default,single,single-post,postid-2810,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Obrtnici požurite! Ostalo je još malo slobodnih mjesta na sajmovima koje organizira Sekcija proizvođača suvenira

Sekcija proizvođača suvenira poziva zagrebačke obrtnike da im se pridruže na sajmovima koje ove godine organiziraju na već poznatoj lokaciji, Trgu Petra Preradovića. Prvi će se održati Proljetni sajam od 28. do 30. ožujka, zatim od 16. do 19. svibnja održat će se sajam „Vrijedne ruke zagrebačkih proizvođača suvenira“, a od 6. do 9. lipnja sajam „Srčeko zagrebačkih obrtnika“.

Prijaviti se možete do 8. veljače e-mail registar@obrtnici-zagreb.hr.

– Kao i dosadašnjih godina u sklopu sajmova organizirat ćemo radionice i popratne sadržaje kao dodatni vid promocije. Također kao i do sada planirano je izlaganje naših proizvoda na štandovima cca 2x1metar – poručila je pročelnica Sekcije Danijela Halužan Glumbić.

Uz prijavu je potrebno dostaviti naziv obrta, ime vlasnika te priložiti: fotografije vaših proizvoda, kopiju osobne iskaznice (obostrano) i valjanu prometnu dozvolu vozila kojeg ste vlasnik, ako imate potrebu ulaska na Trg radi dostave robe.

Udruženje obrtnika grada Zagreba sufinancira nastup svakog izlagača s 50,00 eura pa će okvirna cijena prema pristiglim ponudama s umanjenim iznosom za Proljetni sajam iznositi cca 145,57 eura, a za sajmove Vrijedne ruke zagrebačkih proizvođača suvenira i Srčeko zagrebačkih obrtnika iznositi cca 160,98 eura na bazi od 9 do 10 izlagača.

No Comments

Post A Comment