Predstavite svoje proizvode na sajmovima zagrebačkih proizvođača suvenira na Trgu Petra Preradovića - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2784
post-template-default,single,single-post,postid-2784,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predstavite svoje proizvode na sajmovima zagrebačkih proizvođača suvenira na Trgu Petra Preradovića

Sekcija proizvođača suvenira poziva zagrebačke obrtnike da im se pridruže na sajmovima koje ove godine organiziraju na već poznatoj lokaciji, Trgu Petra Preradovića. Prvi u nizu održat će se Proljetni sajam od 28. do 30. ožujka, zatim od 16. do 19. svibnja održat će se sajam „Vrijedne ruke zagrebačkih proizvođača suvenira“, a od 6. do 9. lipnja sajam „Srčeko zagrebačkih obrtnika“.

– Kao i dosadašnjih godina u sklopu sajmova organizirat ćemo radionice i popratne sadržaje kao dodatni vid promocije. Također kao i do sada planirano je izlaganje naših proizvoda na štandovima cca 2x1metar. Pozivamo vas da se najkasnije do 31. siječnja prijavite za sudjelovanje na sajmove na kojim želite sudjelovati, na email registar@obrtnici-zagreb.hr kako bi gradu mogli uputiti zahtjev za dodjelu javne površine – poručila je pročelnica Sekcije Danijela Halužan Glumbić.

Uz prijavu je potrebno dostaviti naziv obrta, ime vlasnika te priložiti: fotografije vaših proizvoda, kopiju osobne iskaznice (obostrano) i valjanu prometnu dozvolu vozila kojeg ste vlasnik, ako imate potrebu ulaska na Trg radi dostave robe.

Udruženje obrtnika grada Zagreba sufinancira nastup svakog izlagača s 50,00 eura pa će okvirna cijena prema pristiglim ponudama s umanjenim iznosom za Proljetni sajam iznositi cca 145,57 eura, a za sajmove Vrijedne ruke zagrebačkih proizvođača suvenira i Srčeko zagrebačkih obrtnika iznositi cca 160,98 eura na bazi od 9 do 10 izlagača.

No Comments

Post A Comment