POSJETILI SMO SAJAM LINEAPELLE 2020. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1225
post-template-default,single,single-post,postid-1225,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POSJETILI SMO SAJAM LINEAPELLE 2020.

Dana 21. i 22. veljače 2020. , članovi Sekcije kožne galanterije, posjetili su stručni sajam u Milanu Lineapelle 2020. U sklopu sajma kože i ostalog pribora, održavao se i sajam MICAM na kojem su se predstavljali proizvođači mašina i tehnike za struke kožni galanterist i postolar. Također i sajam MIPEL gdje su se predstavljale kolekcije artikala za nadolazeću sezonu.
Stotine izlagača iz cijelog svijeta predstavilo je novitete u materijalima od kože, poliuretana, tekstila, poliestera i sličnih materijala. Novitete u proizvodnim strojevima kojih je bilo više stotina kao i novih kolekcija vrhunskih svjetskih marki. Kao najveći sajam u Europi predstavio se u najboljem svjetlu u što su se uvjerili članovi sekcije.

No Comments

Post A Comment