Danijela Halužan Glumbić nova pročelnica Sekcije proizvođača suvenira - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1424
post-template-default,single,single-post,postid-1424,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Danijela Halužan Glumbić nova pročelnica Sekcije proizvođača suvenira

Na Skupštini Sekcije proizvođača suvenira održanom danas (14.10.2019.) na osobni zahtjev Goran Maretić razriješen je dužnosti Pročelnika Sekcije, koju je obavljao u više mandata.

Javni glasanjem s većinom glasova ZA potporu za mjesto pročelnice dobila je Danijela Halužan Glumbić. vl. obrt Art HD , koja će funkciju obavljati do kraja mandatnog razdoblja 2018.-2022. Većinom glasova za člana PO imenovan je Nenad Radmanović, vl obrta Petra Candle.
D.Halužan -Glumbić predložena je za člana Upravnog tijela Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta.

Za člana Povjerenstva za odabir izlagača i organizaciju Adventa 2019. odabrana je Ljiljana Milla. Dosadašnji članovi PO i dalje će nastaviti obnašati svoje dužnosti.

Osim izbora novog rukovodstva prisutni su se osvrnuli na završeni jubilarni deseti sajam Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu kojeg su ocijenili vrlo uspješnim, ali i razgovarali o organizaciji Adventa Zagrebačkih obrtnika 2019 za što su pripreme u punom jeku.

No Comments

Post A Comment