Tomislav Petković vodit će sekciju kožne galanterije u mandatu 2018-2022. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1231
post-template-default,single,single-post,postid-1231,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tomislav Petković vodit će sekciju kožne galanterije u mandatu 2018-2022.

Kožni galanteristi izabrali su Tomislava Petkovića za pročelnika koji će Sekciju kožne galanterije voditi naredne četiri godine.
Njegov izbor, kao i izbor drugih čelnika i tijela članovi su jednoglasno potvrdili na sastanku Sekcije održanom jučer, 12.04.2018. godine. Tomislav Petković također je predložen u Upravno tijelo ceha a za predstavnika u Skupštini Miljenko Vuk.

Dosadašnjem pročelniku Miljenku Vuku Sekcija je zahvalila na svemu što je učinio u prošloj i prijašnjim godinama svoga mandata.

Za zamjenika pročelnika izabran Silvio Lončarić, za tajnika sekcije Miljenko Vuk, a za članove PO: Juraj Filipčić, Radovan Šafarić, Miroslav Prgeša i Ljiljana Jagušt.

Na sastanku su se prisutni osvrnuli na ostvarenu suradnjom sa strukovnim školama i Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te pokretanje raznih inicijativa poput ponovnog uvođenja majstorskog ispita, uvođenje programa dualnog obrazovanja… Također, su informirani o organiziranju 3.zagrebačkog obrtničkog sajma i načinu prezentacije djelatnosti sekcije.

No Comments

Post A Comment