Još jedan mandat vodstvu električara - Udruženje obrtnika grada Zagreba
563
post-template-default,single,single-post,postid-563,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Još jedan mandat vodstvu električara

Sekcija električara dosadašnjem rukovodstvu povjerila je još jedan mandat. Dužnost pročelnika obnašat će i dalje Mladen Leš, njegov zamjenik bit će Damir Mikulčić, a tajnik Rudolf Puntarić.

U Poslovni odbor osim pročelnika, njegovog zamjenika i tajnika ući će još Marko Cesar i Vladimir Lojen. Za člana Upravnog tijela Ceha jednoglasno je izabran Mladen Leš, a u Skupštini Udruženja Sekciju će predstavljati Mladen Leš i Rudolf Puntarić.

Na sastanku se razgovaralo o održavanju 3.Zagrebačkog obrtničkog sajma na kojoj će i sekcija električara prezentirati svoju struku.
Tajnica UOGZ, gđa. Kunčić informirala je o Javnom pozivu MINGO-a „Cjeloživotno obrazovanje za obrtnike“, najavila skorašnje poticaje Grada Zagreba, te informirala o informatičkim radionicama koje su u tijeku i aktivnostima u suradnji s Obrtničkim učilištem planiranim za rujan.

No Comments

Post A Comment