Sekcija električara: Još jedan mandat sadašnjem rukovodstvu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1110
post-template-default,single,single-post,postid-1110,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Sekcija električara: Još jedan mandat sadašnjem rukovodstvu

Sekciju električara naredne četiri godine vodit će uglavnom dosadašnja ekipa, odlučeno je na sastanku kojemu je prethodila sjednica Poslovnog odbora.

Poslovni odbor predložio je Ivana Mladića za pročelnika u periodu od 2014.-2018. godine, a taj i druge prijedloge Sekcija je jednoglasno prihvatila. Josip Hrgović izabran je za zamjenika pročelnika, a Rudolf Puntarić nastavit će obnašati dužnost tajnika.

U Poslovni odbor, osim spomenute trojke izabrani su kao članovi Mladen Leš, Robert Töpfer, Marko Cesar, a umjesto Ivana Medveda koji je napustio obrtništvo Damir Mikulčić.

U Skupštini će Sekciju predstavljati Ivan Mladić i Rudolf Puntarić, a Ivan Mladić bit će i u Upravnom tijelu ceha.

Sekcija električara pridružit će se Cehu građevinsko uslužnih djelatnosti.

Na sastanku je također usvojen program rada i financijski proračun za 2015. godinu. Za aktivnosti obrtnika od Udruženja će biti zatraženo 15.000 kuna. Već u siječnju planira se posjet sajmu BAU u Münchenu, a tijekom iduće godine i posjet sajmu u Milanu. Posebnu pažnju Sekcija će iduće godine posvetiti edukaciji – savjetovanju voditelja gradilišta, tečajevima prve pomoći i zaštite na radu.

No Comments

Post A Comment