Na sajmu sajmu Cro Eco Energy Expo u Varaždinu - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1135
post-template-default,single,single-post,postid-1135,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Na sajmu sajmu Cro Eco Energy Expo u Varaždinu

U okviru projekta Inovativna regija obnovljivih izvora energije IR-OVE na nedavno održanom Međunarodnom sajmu Cro Eco Energy Expo u Varaždinu sudjelovali su i naši obrtnici. Članovi sekcija električara, građevinara, limara i vodoinstalatera, plinoinstalatera i plinoservisera te tajnik Udruženja obrtnika grada Zagreba Boris Trupec razgovarali su sa slovenskim kolegama i hrvatskim poduzetnicima koji se bave obnovljivim izvorima energije. Razmijenili su iskustva i prijedloge o suradnji.

Našim obrtnicima predstavljene su tehnologije za proizvodnju bioplina, istraživanje tržišta za pogranično područje Slovenija-Hrvatska i katalog tehnologija s područja OIE. Riječ je o tehnologijama koje su na raspolaganju poduzetnicima u Sloveniji i Hrvatskoj.

Po povratku za Zagreb, grupa je posjetila tvrtku Metal Product u vlasništvu Stjepana Šafrana. Bila je to odlična prilika za dobivanje dodatnih informacija o proizvodnji rasvjetnih tijela, led dioda, koje su bile predstavljene i na sajmu. Dio iz tog programa rasvjetnih tijela izložen je na stropu predvorja Hrvatske obrtničke komore pa skrenite pogled kada budete u prilici, osobito ako niste do sada vidjeli ponudu.

No Comments

Post A Comment