O nama 1 - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1886
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1886,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Riječ predsjednika

Udruženje obrtnika grada Zagreba broji više od 15.000 članova proizvodnih i uslužnih djelatnosti koji su strukovno organizirani u 34 sekcije i 6 cehova.

 

Obavezni članovi Udruženja su obrtnici koji registriraju obrt na području grada Zagreba.

 

Udruženje obrtnika promiče, usklađuje, zastupa i predstavlja zajedničke interese članova Udruženja pred tijelima lokalne samouprave, drugim tijelima i organizacijama. Pored aktivnosti usmjerenih na zajedničko rješavanje problema sekcija, Udruženje sudjeluje u aktivnostima vezanima uz prijedloge u donošenju zakona i propisa vezanih za obrtništvo, zastupa interese obrtnika, organizira nastup i posjete obrtničkim sajmovima u zemlji i inozemstvu, organizira promidžbene manifestacije, modne revije, humanitarne akcije, izložbe, stručna predavanja itd.

 

Udruženje obrtnika grada Zagreba stoji na raspolaganju za savjet i pomoć svakom građaninu Zagreba koji želi otvoriti obrt. Također pomaže obrtnicima u pravnim i financijskim informacijama pri vođenju obrta.

 

Radi što boljeg informiranja članstva Udruženje koristi javne medije i sudjeluje u izdavanju Obrtničkog lista koji je u digitalnom obliku dostupan svim članovima Udruženja.

 

Naša namjera je da www.obrtnici-zagreb.hr postane središnji virtualni informativni servis koji će obrtnicima pružati više korisnih informacija i savjeta. Ovaj web je pokrenut zbog Vas.

 

Dobro došli!

 

Predsjednik Udruženja

Ivica Zanetti