Zanetti: Grad bi morao pokazati više razumijevanja za zagrebačke obrtnike - Udruženje obrtnika grada Zagreba
4159
post-template-default,single,single-post,postid-4159,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zanetti: Grad bi morao pokazati više razumijevanja za zagrebačke obrtnike

Predsjednik Udruženja Ivica Zanetti ugostio je danas Ingu Dvojković, pročelnicu Sekcije veterinari i groomeri. Na stolu su se našli problemi koji muče ovaj segment zagrebačkih obrtnika, poput nemogućnosti pristupa vozilima korisnicima s ozlijeđenim ljubimcima ordinacijama u centru grada i  kreditiranja obrtnika.

– Sličan problem koji imaju veterinari i groomeri, imaju i obrtnici koji rade hitne intervencije. Njima je znatno otežan ulazak u užu gradsku jezgru vozilima birokratskim ograničenjima. Grad bi morao pokazati više razumijevanja za zagrebačke obrtnike. Da situacija nije sjajna u našem odnosu najbolje govori nedavno završeni natječaj za nastup na zagrebačkom Adventu, na kojem nije prošao niti jedan zagrebački tradicijski obrt – rekao je predsjednik.

Dvojković je pohvalila akciju besplatne mamografije koje je Udruženje organiziralo za svoj članice, ali i predložila organiziranje akcije darivanja krvi.

– Jako sam zadovoljna današnjim sastankom. U našem razgovoru saznala sam neke važne informacije. Smatram da je ovo dobar način da obrtnici iskomuniciraju svoje probleme, ali i da se dodatno informiraju – rekla je pročelnica Sekcije veterinara i groomera.

Ovaj sastanak organiziran je u sklopu projekta „Na kavici s predsjednikom“. Naime, jednom mjesečno zagrebački obrtnici mogu se susresti s predsjednikom Ivicom Zanettijem. Ova druženja zamišljena su kao radni sastanci čije bi teme bile prilagođene potrebama obrtnika.

No Comments

Post A Comment