Besplatni mamografski pregled povodom obilježavanja 58. Dana obrtnika - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3988
post-template-default,single,single-post,postid-3988,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Besplatni mamografski pregled povodom obilježavanja 58. Dana obrtnika

Povodom obilježavanja 58. Dana obrtnika u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ Udruženje obrtnika grada Zagreba organiziralo je besplatni mamografski pregled za svoje članice.

Rak dojke jedno je od najčešćih malignih oboljenja kod žena. Rano otkrivanje uvelike pospješuje mogućnost izlječenja. Čak 90 posto slučajeva otkrivenih u ranoj fazi bolesti na kraju imaju pozitivan ishod liječenja.

To su prepoznale i naše članice. Odaziv je bio jako velik pa smo morali dogovoriti još jedan termin u lipnju, tako da će oko 70-ak obrtnica kroz ovu akciju obaviti ovaj važni zdravstveni pregled.

Među obrtnicama koje su danas obavile pregled bila je i Ksenija.

– Ovo je super stvar. Blizu mi je i sve brzo ide. Iskoristila sam priliku da ovdje obavim prvi pregled, do sada ga nisam radila. Sve više žena ima problema s karcinomima pa sam se i sama iz predostrožnosti odlučila za ovaj pregled – rekla je naša obrtnica.

No Comments

Post A Comment