Zagrebačka floristica druga na međunarodnoj izložbi cvijeća „Arteflorando“ - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3963
post-template-default,single,single-post,postid-3963,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Zagrebačka floristica druga na međunarodnoj izložbi cvijeća „Arteflorando“

Floristice Udruženja obrtnika grada Zagreba nastupile su na međunarodnoj izložbi cvijeća „Arteflorando“ u talijanskom Leveranu. Naše članice predstavljale su Hrvatsku na ovoj svjetski priznatoj cvjetnoj manifestaciji. Ela Petrinić u konkurenciji 14 florista iz cijelog svijeta osvojila je drugo mjesto.

– Bilo je izrazito naporno i psihički i fizički, ali osjećaj je odličan. Biti drugi na međunarodnom natjecanju nije mala stvar. Tek na ovakvim natjecanjima shvatiš koliko smo mali i koliko još moramo učiti. Pojedinci uspijevaju zahvaljujući velikom trudu, učenjem i stalnim ulaganjem u sebe – rekla je Ela.

U ekipnom dijelu u hrvatski tim predstavio se cvjetnom instalacijom kravate. Uz Elu Petrinić, sudjelovale su i Spomenka Fabijančić, Radojka Brkić i Mirjana Balun.

Nastup na ovakvim manifestacijama izrazito je važan našim floristima, jer im je to jedinstvena prilika da vide novitete i uhvate korak s trendovima. Važno je i kako bi se mlađim generacijama pokazalo da se može uspjeti u ovom poslu, ako se ulaže u sebe.

– Važno je biti ustrajan i željeti biti bolji. Samo učenje, učenje i učenje – zaključila je Petrinić.

Foto: facebook.com/Leveranoinfioreofficial

 

 

No Comments

Post A Comment