Unikatni suveniri, rukotvorine i radionice u centru Zagreba od 6. do 9. lipnja - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3953
post-template-default,single,single-post,postid-3953,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Unikatni suveniri, rukotvorine i radionice u centru Zagreba od 6. do 9. lipnja

Na Trgu Petra Preradovića od 6. do 9. lipnja svoje rukotvorine predstavit će zagrebački proizvođači suvenira. Tradicijski i umjetnički obrti, ali i oni koji se bave starim zanatima pokazat će jedinstvene zagrebačke suvenire, koji pričaju najljepšu priču o našem gradu.

Na sajmu će sudjelovati 11 izlagača koji će predstaviti svoje originalne proizvode poput keramike, nakita, tekstilnih torba, igračaka, medenjaka, drvenih predmeta, jastuka s heljdinim ljuskicama, društvenih igara za djecu i ručno izrađen asortiman proizvoda za kućne ljubimce.

Sajam je otvoren svaki dan od 10 do 20 sati.

U subotu će se održati radionica na kojoj će Vesna Kreutz upoznati posjetitelje s „Emmett“ tehnikom mišićnog opuštanja kod životinja. Riječ je o metodi mišićnog opuštanja koja može povećati pokretljivost, smanjiti bol i neugodu te povećati kvalitetu života vašeg ljubimca.

Svoje proizvode predstavit će: Umjetnički obrt „Art Halužan Daniela”, Obrt AK design, Obrt Nocturno, Obrt Ata4art, Obrt „Dvije njuške“, Obrt „Art studio Mediterraneo“, Obrt Angel, Močvarni Hrast d.o.o., Obrt „Ginger Dana”, Obrt Kištra i Obrt Zenzone by Vanja.

Izrada stvari vlastitim rukama zahtjeva veliko umijeće i iziskuje umjetnički talent. Upravo je to ono što razlikuje rukotvorine od jeftinih generičkih industrijskih proizvoda.

No Comments

Post A Comment