FOTO Veronika Kuruc ukupna pobjednica Hrvatskog kupa florista - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3902
post-template-default,single,single-post,postid-3902,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

FOTO Veronika Kuruc ukupna pobjednica Hrvatskog kupa florista

U sklopu 58. Međunarodne vrtne izložbe Floraart jučer je održan Hrvatski kup florista. Osam natjecatelja iz cijele zemlje odmjerilo je snage u pet natjecateljskih disciplina. Ukupna pobjednica natjecanja je Veronika Kuruc, drugo mjesto osvojila je Lea Paska, a treća je bila Nikolina Šarar Žvanović.

Stručni žiri imao je težak posao prilikom izbora najboljih radova po konkurencijama, jer su natjecatelji ove godine bili izrazito dobro raspoloženi za natjecanje.

– Natjecatelji su svake godine sve bolji. Mlada Lea predstavlja osvježenje i predstavlja mladu generaciju koja dolazi. Veronika je i prošle godine bila pobjednica – rekla je članica stručnog žirija Ani Poklepović.

Kako kaže, i sama je bila natjecateljica te tvrdi da su ovakve manifestacije izrazito važne za struku.

– Jako su nam važna ovakva natjecanje jer tu isprobavamo stvari, nove materijale i vrste cvijeća. Važno je pratiti trendove i graditi se kao florist – zaključila je Poklepović.

 

Najboljim floristicama priznanja su dodijelili predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar.

No Comments

Post A Comment