Članovi Udruženja na Business Week festivalu u Šibeniku - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3756
post-template-default,single,single-post,postid-3756,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Članovi Udruženja na Business Week festivalu u Šibeniku

Zagrebački obrtnici posjetili su Business Week festival u Šibeniku. Predsjednik Udruženja Ivica Zanetti bio je jedan od panelista na Festivalu. Ispričao je svoja iskustva iz godina plovidbe burnim obrtničkim vodama. Objasnio je kako se nositi sa strahom od pogrešnih poslovnih odluka, ali i kako ih ispraviti te kako se uvijek iznova inspirirati za izazov rada s velikim brojem klijenata.

Ispričao je svoja iskustva iz godina plovidbe burnim obrtničkim vodama. Objasnio je kako se nositi sa strahom od pogrešnih poslovnih odluka, ali i kako ih ispraviti te kako se uvijek iznova inspirirati za izazov rada s velikim brojem klijenata.

Među panelistima bio je i još jedan član našeg Udruženja Tomislav Bosak, diplomirani ekonomist i hipnocoach te suosnivač programa Mindshifters Hrvatska. On se u svom predavanju pozabavio tezom kako život nema reprizu. Da li zaista smo potpuno svjesni da život nema reprizu? Ako je tako zašto onda toliko vremena i truda trošimo na poslove, poduzeća, ljude, emocije koje loše utječu na nas? Koji je razlog da onda nismo sretni, ispunjeni, zadovoljni…? Samo su neka od pitanja na koja je pokušao dati odgovor.

Članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba iskoristili su priliku da poslušaju zanimljiva predavanja i uspostave nove kontakte u poslovnom svijetu.

No Comments

Post A Comment