Do ponedjeljka otvorene prijave za Floraart 2024. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
3599
post-template-default,single,single-post,postid-3599,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Do ponedjeljka otvorene prijave za Floraart 2024.

Od 29. svibnja do 02. lipnja na zagrebačkom Bundeku održat će se 58. Međunarodna vrtna izložba Floraart 2024.. Svi zainteresirani imaju još nekoliko dana da se prijave na najznačajniju manifestaciju ove vrste u ovom dijelu Europe.

– Pozivamo sve zainteresirane koji žele sudjelovati na ovogodišnjoj vrtnoj izložbi da popune prijavnicu te pošalju elektroničkim putem najkasnije do 29. travnja 2024. na e-mail: marijana.mihalj@zgh.hr – poručili su organizatori.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Članice Sekcije florista Udruženja obrtnika grada Zagreba već tradicionalno će se predstaviti zagrebačkoj publici i njihovim gostima svojim cvjetnim instalacijama na Bundeku.

Na više od tristo tisuća metara četvornih otvorenog prostora i tisuću metara četvornih zatvorenog izložbenog prostora, svake se godine predstavi više od stotinu izlagača. Omiljenu zagrebačku izložbu cvijeća godišnje posjeti na tisuće posjetitelja.

Foto: Facebook/Floraart

No Comments

Post A Comment