Besplatno prezentirajte svoje suvenire i autohtone proizvode na KVARNER EXPO-u 2024. - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2951
post-template-default,single,single-post,postid-2951,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Besplatno prezentirajte svoje suvenire i autohtone proizvode na KVARNER EXPO-u 2024.

U tijeku su pripreme za 17. izdanje izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2024.. Sajam će se održati 17. do 19. svibnja u Opatiji u organizaciji Obrtničke komora Primorsko-goranske županije i Hrvatske obrtničke komore, a obrtnici i poduzetnici imat će priliku razmijeniti iskustava i dogovoriti nove poslovne suradnje.

Cilj ove manifestacije je promocija hrvatskih proizvoda i suvenira, a izložbeni prostor za sve izlagače bit će besplatan.

– Ova godina izuzetno je značajna za Opatiju, kao vodeću turističku destinaciju, budući da se obilježava 180 godina organiziranog turizma, što je ujedno i obljetnica hrvatskog turizma. To i jest razlog održavanja Sajma ponovo u Opatiji jer je suvenir proizvod turizma i uspomena na neki događaj, mjesto ili osobu. Vjerujemo kako će nova lokacija manifestacije, u godini obilježavanja 180 godina organiziranog turizma u Opatiji, privući velik broj izlagača i posjetitelja – poručili su organizatori.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti najkasnije do 8. ožujka ovdje. Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ako se prijavi velik broj zainteresiranih, izvršit će se selekcija izlagača.

Sva dodatna pojašnjenja i informacije možete dobiti na e-mail: ok.rijeka@hok.hr ili telefon: 051/325-599.

Image by Freepik 

No Comments

Post A Comment