Prvi čovjek zagrebačkih obrtnika na 17. „Maškaranoj joti“ Udruženja obrtnika Rijeka - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2913
post-template-default,single,single-post,postid-2913,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Prvi čovjek zagrebačkih obrtnika na 17. „Maškaranoj joti“ Udruženja obrtnika Rijeka

Predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti posjetio je danas svoje drage kolege i prijatelje u Rijeci. U organizaciji Udruženja obrtnika Rijeka održano je 17. izdanje „Maškarane jote“, hvalevrijedne humanitarno-gastronomske manifestacije. Cijeli prihod bit će doniran humanitarnoj Udruzi Svjetionik, koja se bori za poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji.

Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika, uz potporu svojih kolega iz Udruženja te učenika ugostiteljske škole pripremili su 600-tinjak porcija maškarane jote.

Posjetitelji su mogli uživati i u facepainting-u po simboličnim cijenama u organizaciji Ceha frizera kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Rijeka.

 

No Comments

Post A Comment