Udruženje obrtnika grada Zagreba traži od Grada pomoć u rješavanju problema s kojim se obrtnici susreću svakodnevno - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2802
post-template-default,single,single-post,postid-2802,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Udruženje obrtnika grada Zagreba traži od Grada pomoć u rješavanju problema s kojim se obrtnici susreću svakodnevno

Delegacija Udruženja obrtnika grada Zagreba sastala se jučer s predstavnicima Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko poslovanje. Zagrebačke obrtnike je predvodio predsjednik Udruženja Ivica Zanetti, a razgovoru su prisustvovali pročelnica Sekcije florista Josipa Čuvalo, Renata Lovrenčić, tajnica Udruženja Milena Kunčić, pravni savjetnik Udruženja Antonio Đureta i stručni suradnik za odnose s javnošću Udruženja Anes Šuvalić. Delegaciju Grada predvodila je Nera Pavić, pomoćnica pročelnika Gradskog ureda za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, a sudjelovali su i voditeljica Odjela za poticanje razvoja obrta i poduzetništva i praćenja stanja u gospodarstvu Svjetlana Maleković te Magdalena Kristić.

Na radnom sastanku s predstavnicima Grada Zagreba govorilo se o dugogodišnjem problemu zagrebačkih cvjećara, potporama, obrtnom registru i drugim poteškoćama s kojim se u svom radu susreću obrtnici.

Dogovoreno je da Udruženje obrtnika grada Zagreba pošalje svoje prijedloge rješenja, nakon čega će se dogovoriti novi sastanak između dva partnera.

Vodstvo Udruženja obrtnika grada Zagreba očekuje od Grada Zagreba pomoć u rješavanju ovih problema te nastavak i unaprjeđenje suradnje između dva partnera. Kao što je i sam gradonačelnik Tomislav Tomašević nedavno konstatirao na otvaranju 9. Zagrebačkog sajma obrtnika, grad ne može funkcionirati bez obrtnika!

No Comments

Post A Comment