Razmišljate o otvaranju obrta? Ovaj vodič namijenjen je obrtnicima i onima koji će to tek postati - Udruženje obrtnika grada Zagreba
2704
post-template-default,single,single-post,postid-2704,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
obrt, obrtnica

Razmišljate o otvaranju obrta? Ovaj vodič namijenjen je obrtnicima i onima koji će to tek postati

Pokretanje vlastitog posla jedna je od najvažnijih odluka u životu čovjek. Poduzetništvo nije za svakoga i treba biti pažljiv kad se ulazi u tu priču. S obzirom na različite prednosti svakog oblika poduzetništva, ključno je pažljivo procijeniti specifičnu situaciju i okolnosti te odabrati ono što najbolje odgovara konkretnim prilikama. Ako razmišljate o otvaranju vlastitog obrta ovo je dobar izvor informacija na osnovu kojeg možete donijeti pravu odluku.

S ciljem pružanja podrške Vašem poslovanju Hrvatska obrtnička komora pripremila je Vodič za poslovanje u obrtu, namijenjen obrtnicima, ali i onima koji će to tek postati. Vodič pruža osnovne informacije na jednostavan način, obuhvaćajući teme kao što su otvaranje obrta, zapošljavanje radnika, obrazovanje u obrtu, minimalni tehnički uvjeti, porezi, doprinosi i druge financijske obveze, računovodstveno poslovanje, financiranje obrta i slično.

Za sva dodatna pojašnjenja i pitanja, na raspolaganju vam je Savjetodavna služba Hrvatske obrtničke komore. Kontaktirati ih možete na e-mail: savjetodavna-sluzba@hok.hr ili broj telefona: 01 48 06 666.

No Comments

Post A Comment