Najbolji hrvatski floristi odmjerit će snage u Splitu: Pobjednik će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu cvjećara u Nizozemskoj Udruženje obrtnika grada Zagreba
2696
post-template-default,single,single-post,postid-2696,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Državno prvenstvo cvjećara Hrvatske obrtničke komore

Najbolji hrvatski floristi odmjerit će snage u Splitu: Pobjednik će predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu cvjećara u Nizozemskoj

Dioklecijanovi podrumi u Splitu 19. ožujka ugostit će Državno prvenstvo cvjećara Hrvatske obrtničke komore. Pravo nastupa imaju isključivo obrtnici. Pred stručnim ocjenjivačkim sudom, floristi će se natjecati u četiri kategorije prema bodovnom sistemu FLORINT-a: izrada vjenčanog buketa, stol za dvoje, izrada slobodnog stručka i tema iznenađenja – fantazija. Sveukupni pobjednik bit će natjecatelj s najviše osvojenih bodova.

Pobjednik ovog natjecanja predstavljat će Hrvatsku na Europskom prvenstvu cvjećara, koje je će se održati od 26. do 31. kolovoza 2025. godine u Haagu u Nizozemskoj.

Svi radovi i eksponati natjecatelja bit će izloženi u Dioklecijanovim podrumima.

Prijaviti se možete do 19. veljače Odjelu za organizaciju rada cehova HOK-a na e-mail adresu cehovi@hok.hr. Sve prijavnice moraju biti potpisane i pečatirane od strane obrta.

Sve informacije o manifestaciji bit će objavljene na službenoj web stranici HOK-a, a svoje upite možete slati na e-mail adresu cehovi@hok.hr.

Broj natjecatelja je ograničen. Prijavnicu i ostale informacije možete pronaći ovdje.
Natjecanje se održava u organizaciji Sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore, a domaćin ovogodišnjeg natjecanja je Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije.

Image by Freepik 

No Comments

Post A Comment