SLIDER VIJESTI Želimo Vam čestit Božić i uspješnu 2024. godinu -
2531
post-template-default,single,single-post,postid-2531,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Želimo Vam čestit Božić i uspješnu 2024. godinu

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji, iza nas je jedna uspješna godina. Broj novootvorenih obrta u našem gradu bilježi rast. Značajno je porastao i broj zaposlenih u obrtništvu, a obrtnička zanimanja postaju sve zanimljivija našim mladim sugrađanima.

Taj pozitivni trend nastojimo pretočiti i u rad našeg Udruženja. Brojne edukacije i predavanja koje organiziramo kod nas te sufinanciranje odlazaka naši članova na sajmove, usavršavanja i natjecanja provodimo kako bi zagrebački obrtnici bili što konkurentniji i spremniji za izazove tržišta.

Obrtništvo u današnjem modernom svijetu predstavlja nešto više od zanimanja, to je način života i sustav vrijednosti. Jak oslonac na tradiciju i pogled u budućnost ono je što čini modernog obrtnika. Obrtništvo počiva na autohtonim proizvodnim tradicionalnim obrtima, koji su temelj našeg Udruženja.

Dragi prijatelji, ovim putem Vam želimo čestitati predstojeće blagdane. Svima Vam od srca želimo miran, čestiti i blagoslovljen Božić.

Neka Nova 2024. donese dobre poslovne rezultate te puno sreće, zdravlja i veselja Vama i vašim najmilijima.

No Comments

Post A Comment