Doznajte više o najavljenim izmjena u hrvatskom poreznom sustavu koje stupaju na snagu početkom iduće godine - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1685
post-template-default,single,single-post,postid-1685,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Doznajte više o najavljenim izmjena u hrvatskom poreznom sustavu koje stupaju na snagu početkom iduće godine

Obrtnička komora Zagreb organizira edukaciju pod nazivom „Porezne aktualnosti od 1. siječnja 2024.“ Edukaciju će održati Đurđica Mostarčić, predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori.

Predavanje je zakazano za 6. prosinca u 9 sati, a trajat će dva sata. Održat će se u Velikoj dvorani zgrade Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49, I. kat, Zagreb.

Grupa će se popunjavati prema redoslijedu prijava. Prijave se zaprimaju do 1. prosinca do 12 sati na e-mail okz@okz.hr. Edukacija je besplatna za članove Obrtničke komore Zagreb.

No Comments

Post A Comment