Veselo ozračje s puno igre, plesa i glazbe vladalo je na radionici Koraljke Žepec za dadilje - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1327
post-template-default,single,single-post,postid-1327,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Veselo ozračje s puno igre, plesa i glazbe vladalo je na radionici Koraljke Žepec za dadilje

Svečana dvorana Udruženja obrtnika grada Zagreba ugostila je u subotu edukativnu radionicu za dadilje pod nazivom „Uvod u Brain Gym“. Koraljka Žepec, profesorica rehabilitatorica s više od 20 godina iskustva rada u struci s djecom i odraslima, održala je predavanje o senzomotoričkom programu koji pospješuje učenje putem pokreta tako da integrira i usklađuje djelovanje našeg tijela i svih dijelova mozga.

Članice Sekcije njege i skrbi imale su priliku upoznati pozadinu cijelog programa i ovladati setom aktivnosti kojima pripremamo tijelo i mozak za aktivnost učenja. Polaznice edukacije dobile su savjete kako aktivnosti implementirati u svakodnevni rad s djecom kroz igre, glazbe ili priču.

Veselo ozračje s puno igre, plesa i glazbe vladalo je na radionici jer je to najprirodniji način učenja, koji daje najbolji uvid u svijet oko nas i nas same. Edukacija je održana u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i Sekcije njega i skrb.

 

No Comments

Post A Comment