Obrtnici naučite kako izgraditi nesalomljivi poduzetnički način razmišljanja - Udruženje obrtnika grada Zagreba
417
post-template-default,single,single-post,postid-417,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Obrtnici naučite kako izgraditi nesalomljivi poduzetnički način razmišljanja

U Udruženju obrtnika grada Zagreba 10 . i 11. listopada Iva Tarle održat će trening za članove pod nazivom „Nesalomljivi poduzetnički mindset “.

Teško se nosiš sa stresom u svojem poslovnom okruženju i trebaš strategiju za boljim upravljanje stresom?

Ponekad si osamljen/a ili osjećaš nedostatak podrške ma svom poduzetničkom putovanju. Želiš li naučiti kako se povezati s istomišljenicima i izgraditi veći utjecaj?

Ponekad ti nedostaje samopouzdanje pri donošenju poslovnih odluka. Želiš li naučiti metodu brzog donošenja odluka uspješnih poduzetnika?

Kako se nosiš s izazovima komunikacije s teškim klijentima ili suradnicima? Trebaš li tehnike za efikasniju komunikaciju i rješavanje konflikata?

Samo su neke od tema o kojima će se govoriti Tarle. Polaznici će moći naučiti kako izgraditi psihičku otpornost i razviti poduzetnički mentalitet te doznati nešto više o razvoju vještina produktivnosti i umrežavanja.

– Obrtnici će na treningu učiti o vještinama kako se nositi s izazovima koje nosi poduzetništvo. Radit ćemo vježbe i tehnike koje bi im trebale pomoći u tome. Na primjer, pokazat ćemo im kako donositi brze odluke te strukturirati i iskoristiti veliku količinu informacija kojoj su izloženi. Važno je znati kako se fokusirati na bitne stvari, kako bi bili produktivniji. Jedna od tema bit će i kako se nositi s teškim klijentima –objasnila je Tarle.

Prijaviti se možete do 6. listopada.

Iva Tarle je life coach, business mentor, NLP Master, a posjeduje i certifikat za Mindfulness trening Sveučilišta Leuven.

– Bivša sam diplomatkinja koja je dala otkaz i odselila na Bali da pronađe svoju strast i svrhu. Od 2015. sam konzultant za terapeute i coacheve iz svijeta poput Anite Kozlowski, Marine Foundation, Deidre Sirianni, Ray of Nath, The Momentom Collective, Intention Beads, Caring Nature, Transformations Tuscany. U Hrvatskoj su mi neki od klijenata OIV, Medi-Lab, Arhitektonski Ured Tam-Tam – rekla je predavačica.

No Comments

Post A Comment