POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE AUTOSTRUKA - Udruženje obrtnika grada Zagreba
496
post-template-default,single,single-post,postid-496,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

POZIV ZA SASTANAK SEKCIJE AUTOSTRUKA

Udruženje obrtnika grada Zagreba

SEKCIJA AUTO STRUKA

Trg Mažuranića 13

tel. 48 77 888; fax 48 26 096

www.obrtnici-zagreb.hr

Zagreb, 08.02.2019.

Br.:01-145/2019

Poštovane kolege,

Kako vam je poznato auto struke se već dugi niz godina suočavaju s problemom ostvarivanja adekvatne cijene radnog sata od strane osiguravajućih društava. S ciljem rješavanja problematike prošle je godine formirana radna skupina koja još uvijek intenzivno radi na projektu pod nazivom “REFORMA AUTO STRUKA“. Rad na projektu i ostvarivanju osnovnog cilja je otvorio i niz drugih pitanja, ali zahvaljujući angažmanu kompetentnih kolega i njihovoj volonterskoj kao i profesionalnoj aktivnosti ostvaren korak u pravom smjeru (možda više nego ikada). Radna skupina je sastavljena od predstavnika Udruženja obrtnika grada Zagreba ( UOGZ), Hrvatske udruge auto struka ( HUAS) i Hrvatske gospodarske komore ( HGK). Kako bi vas radna skupina upoznala s dosadašnjim rezultatima rada i daljnjim planom za ostvarivanje pripadajuće cijene sata rada. Pozivamo Vas na sastanak Sekcije auto struka pri Udruženju obrtnika grada Zagreba koji će se održati:

18. veljače / ponedjeljak / 2019. godine u 18.00 sati u Udruženju obrtnika, svečana dvorana

Za sastanak se predlažu dvije točke dnevnog reda:

PREZENTACIJA PLANA ZA REFORMU AUTO STRUKA
PITANJA I RASPRAVA
Kako bi ostvarili naš temeljni cilj i konačno postigli pripadajuću cijenu naših usluga, pozivamo Vas da se sastanku odazovete u što većem broju.

Važno!!!

Na sastanku očekujemo konstruktivnu raspravu. Sva vaša pitanja i mišljenja dobro su nam došla, s nadom da ćemo zajednički iznaći prijedloge za nastavak rada na projektu.

Tajnik sekcije: Pročelnik sekcije:

Ladislav Rogan Dragutin Trčak

No Comments

Post A Comment