Posjetili smo BAU 2019 - vodeći svjetski sajam za arhitekturu, materijale i sustave - Udruženje obrtnika grada Zagreba
670
post-template-default,single,single-post,postid-670,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Posjetili smo BAU 2019 – vodeći svjetski sajam za arhitekturu, materijale i sustave

Članovi Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti zajendo s kolegama iz Zaprešića, posjetili su od 17.-19. siječnja, sajam BAU 2019, koji je namijenjen prvenstveno sektoru građevinarstva.

Na sajamskom prostoru Messe München površine od 200.000 m2 BAU predstavljena je arhitektura, materijali i sustavi za poslovnu i stambenu izgradnju i unutarnje uređenje i sve to u 18 izložbenih paviljona.
Riječ je o sajmu koji obrtnici vole posjećivati. Razlog tome je što na jednom mjestu imaju priliku vidjeti novitete i napredak tehnologije građevinskih materijala, alata i prateće industrije.

Ove godine posebno zanimanje izazvale su tekstilne obloge ventiliranih fasadnih sustava kao i vrste okova na stolariji. Standardno su se mogla vidjeti nova tehnička rješenja za hidro i temoizolacijske sustave s puno tipskih tehničkih rješenja.
Također važno je naglasiti da je opet u trendu drvo i drvne prerađevine.

Bila je to još jedna prilika za brojne poslovne kontakte, razmjenu iskustava i druženje.

No Comments

Post A Comment