Marijan Hudetz ostaje pročelnik knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1184
post-template-default,single,single-post,postid-1184,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Marijan Hudetz ostaje pročelnik knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije

Sekciju knjigoveža, kartonažera i papirne konfekcije vodit će u mandatnom razdoblju 2018. -2022. godine pročelnik Marijan Hudetz. Zamjenik će mu biti Mladen Radovinović, a na dužnosti tajnika sekcije ostaje Lidija Hudetz.

U Poslovnom odboru, Sekcije bit će uz spomenute čelnike također:a članovi: Mario Stipandić i Robert Gajić..
Za člana Upravnog tijela Ceha jednoglasno je izabran Marijan Hudetz, a prijedlog je da Sekciju u Skupštini Udruženja predstavlja Mladen Radovinović.

U nastavku sastanka I. Zanetti, potpredsjednik Udruženja informirao prisutne o održavanju 3. zagrebačkog obrtničkog sajma koji će se održati od 25.-27.04.2018.godine na Zagrebačkom velesajmu, a tajnica UOGZ, M.Kunčić informirala je o besplatnim edukacijama, natječajima i raznim drugim pogodnostima.

No Comments

Post A Comment