Plastičare će voditi ista ekipa - Udruženje obrtnika grada Zagreba
1335
post-template-default,single,single-post,postid-1335,single-format-gallery,bridge-core-3.0.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Plastičare će voditi ista ekipa

Na sastanku Sekcije održanom jučer, 16. travnja 2018. godine, za pročelnika je ponovno izabran Zlatko Tkalčević, koji će ujedno biti i predstavnik u Skupštini Udruženja i Cehu proizvodnog karaktera. Dužnost tajnice i dalje će obnašati Ivana Sanader Mrša, a osim njih članovi Poslovnog odbora bit će: Mirsad Nušinović, Ivanka Ceranja i Marija Gverić.

Kroz raspravu plastičari su istaknuli probleme s kojima su suočeni: korištenje jednog OIB-a, nedostatak radne snage, previše administracije u poslovanju obrta, Opća uredba o zaštiti osobnih podataka…

Informacije o besplatnim edukacijama, odnosno natječajima, kao i raznim drugim pogodnostima iznijela je M.Kunčić, tajnica Udruženja.

Plastičari će i ove godine sudjelovati na 3. Zagrebačkom obrtničkom sajmu kako bi učenicima osnovnih škola približili zanimanje i tako ih potaknuli na školovanje.

No Comments

Post A Comment